May

"Tertemiz Yarınlar Okullada Başlar" projesi kapsamında okulumuzda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Nis

Temizlik ve hijyen konusunda toplumda kültürel bir dönüşüm hedefiyle Millî Eğitim Bakanlığı ve OPET iş birliğinde 2022 yılında hayata geçirilen “Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar” Projesi’nde İyi Uygulamalar Yarışması’nın heyecanı okulumuzda da yaşanıyor.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram programında büyük özveriyle ve görev sorumluluğuyla emek veren Aysel ACAR öğretmenime Cihan hocama ve proğramın düzenli geçmesi için sorumluluk duygusuyla emek veren tüm öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Okulumuz renklendi

Kutlu Doğum Haftası Etkinliği

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinliği duzenlendi.

Mrt

Öğrencilerimize kostümlerle İngilizce bir sunumla meslekleri tanıtma çalışmaları

8.sınıf öğrencilerimiz için planlanan okul tanıtım gezisi

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

KILIK KIYAFET