Barış ÖZBEK - Okul Müdürü

Okul Müdürümüz Sayın Barış ÖZBEK, Diyarbakır doğumlu olup, evli ve 2 çocuk babasıdır. Dicle Üniversitesi Siirt Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği mezunu olup, 2015 yılında yan alanı olan Beden Eğitimi Öğretmenliğine geçmiştir. Müdürümüz sırasıyla Ergani Dağarası Köyü İlköğretim Okulu ve Yenişehir İstiklal İlkokulunda Sınıf Öğretmenliği, Sur İsmetpaşa İlkokulunda Müdür Yardımcılığı ve Müdür Vekilliği, Sur Cemil Özgür İlköğretim Okulunda Okul Müdürlüğü, Özel Maarif Koleji ve Mektebim Kolejinde Genel Müdürlük, Yiğitçavuş Ortaokulu ve Şehit Abdulvahap Çokur Anadolu Lisesinde Beden Eğitimi Öğretmenliği görevlerinde bulunduktan sonra, 23 Ağustos 2022 tarihinde okulumuz Öğretmen Mehmet Sabri Güzel Ortaokuluna okul müdürü olarak atanmıştır.

Okul Müdürümüz Barış ÖZBEK Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi alanında Tezli Yüksek Lisans yapmış olup, Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesinin Ziya Gökalp dergisinde Öğretmenlerin Okul Yöneticilerinin Demokratik Tutum ve Davranışlarında Öğretmenlerin Görüşleri konulu makalesi yayınlanmıştır. Dergi köşe yazarlığı ve editörlüğü yapmıştır. Birçok bilimsel çalıştay ve çalışmalara katılmış olan okul müdürümüz, 24 Kasım 2015 yılında yılın öğretmeni seçilmiş olup, ilimizi Ankara’da temsil etmiştir. Milli Eğitim Bakanlığı’nın bir çok proje ve çalışmalarında bakanlık temsilcisi ve il formatörü olarak görev yapmıştır.