Öğretmen Mehmet Sabri Güzel Ortaokulu

Adres
KOOPERATİFLER MAH. RIZVAN AĞA 1. SK. ÖĞRETMEN MEHMET SABRI GÜZEL ORTAOKULU BLOK NO 6F İÇ KAPI NO 1 YENİŞEHİR / DİYARBAKIR
Vizyon
Milli Eğitim Temel Kanununda öngörülen genel amaçlar ile Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; öğrencilerin kendilerine özgü ihtiyaç ve özelliklerini dikkate alarak onları akademik ve sosyal yönden , ulusal ve uluslararası toplumların değerli bireyleri olmaya hazırlamak ve örnek bir okul olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi, bireysel gelişim özelliklerinin önemsendiği ve kendilerini gerçekleştirme fırsatlarının yaratıldığı ortamlarda sosyal sorumlulukları gelişmiş, toplum yaşamının gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatılmış, Milli ve Manevi Değerlere bağlı mutlu bireyler olarak yetiştirmek.
2017 Teog İl 1.liği
Kütüphane Kitap Sayısı :847
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM(SABAHÇI 07:30-12:40-ÖĞLECİ DEVRESİ 12:50-18:00)ZAMAN AÇISINDAN BLOK DERS UYGULANMAKTADIR.
SABAHÇI 07:30-12:40 ÖĞLECİ DEVRESİ 12:50-18:00
DOĞALGAZ MERKEZİ ISITMA SİSTEMİ
Yabancı Dil
OKULUMUZ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA TÜRKİYEDE(YABANCI DİL AĞIRLIKLI 5.SINIF PROJE OKULLARI SEÇİLEN)182 OKULDAN BİRİ OLUP YABANCI DİL OLARAK İNGİLİZCE DERSİ OKUTULMAKTADIR.
ŞEHİR TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI VE MİNİBÜSLERİNE YAKIN MESAFEDE
ÖZEL ÖĞRENCİ SERVİSLERİ
ŞEHİR MERKEZİ
İL MERKEZİNDE
TEOGDA HER YIL İLÇE 1.LİĞİ 2017 TEOG SINAV ORTL İLE İL 1.LİĞİ ELDE ETTİK
Sportif Etkinlikler
KIZ VOLEYBOL EGZERSİZLERİ ÇALIŞMASI(HAFTA İÇİ) ERKEK BASKETBOL YETİŞTİRME KURSLARI(HAFTA SONLARI)
TOMAT
ETWİNNİNG,ERASMUS PLUS PROJELERİ OKULUMUZDA UYGULANMAKTADIR.