My Front,My Back,My Right,My Left Earth Projemiz

Okul öncesi ve ilköğretim dönemindeki çocuklarda duyuların uyarılması,ayırt etme ve problem çözme becerilerinin geliştirilmesi yoluyla yapılacak çevre eğitimi ile çocukların farkındalık düzeylerini yükseltmek ve olumlu tutumlar benimsetmek için projemizi uygulamaya başladık.Projemizde yer alan etkinliklerimizin seçiminde; akıcı öğrenme özellikleri olan; merak uyandırma, dikkati odaklama, doğrudan deneyim, hisleri paylaşmaya uygun olarak ve bir aktif bir pasif nitelikli olması göz önünde bulundurulmuştur.Projemiz farklı ülkelerden üyelerin katılımına açık bir şekilde Türkçe ve İngilizce olarak uygulanacaktır.
We started to implement our project in order to raise the awareness levels of children and to adopt positive attitudes through environmental education through pre-school and primary school children through the stimulation of senses, differentiation and problem solving skills.

Yayın: 10.05.2022 - Güncelleme: 19.01.2023 23:57 - Görüntülenme: 123